Skip to main content
CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te groeien

CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te lezen

 

Ons schoolbestuur

Onze school hoort bij het bestuur PCPONWK (Vereniging Protestants Christelijk Primair Onderwijs Nieuwerkerk aan den IJssel). De scholen van het bestuur hebben regelmatig contact. Samen ontwikkelen we ons en blijven we leren. Met elkaar zetten we ons in voor modern en christelijk onderwijs in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Over de Rehoboth

"CBS De Loofboom is een hele goede, plezierige, kleinschalige school met veel persoonlijke aandacht voor het kind. Korte (informele) lijnen met de leerkrachten en directie. Veel creatieve activiteiten die samen met de kinderen worden georganiseerd."

(ouder)

Lid worden

Het schoolbestuur PCPONWK is een vereniging. Als u de grondslag van de vereniging onderschrijft, kunt u als ouder lid worden van de vereniging. Elk jaar houdt de vereniging een ALG (algemene ledenvergadering). Hier leggen het College van Bestuur en de Raad van Toezicht verantwoording af over het beleid. Via de site van de vereniging kunt u zich aanmelden als lid. 

Contactgegevens bestuur

Voorzitter van het College van Bestuur is mw. G. Bikker-Trouwborst. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons schoolbestuur. 

Bezoekadres:
Vereniging PCPONWK
Kerklaan 12b
2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180-326 832
E-mail: bestuurder@pcponwk.nl

Postadres: 
Vereniging PCPONWK
Postbus 37
2910 AA Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Sfeerfoto