Skip to main content
CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te groeien

CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te lezen

 

Op de hoogte

Met de leerkracht van uw kind spreekt u over hoe uw kind leert en zich ontwikkelt. Bijvoorbeeld tijdens de tienminutengesprekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om tussentijds een gesprek te hebben met de leerkracht. Als u een vraag hebt of iets wilt bespreken, maak dan gerust een afspraak.

Nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van schoolnieuws. Bijvoorbeeld als we gaan werken met een nieuwe lesmethode. Of als er speciale sportdagen zijn. Daarom ontvangen alle ouders maandelijks onze nieuwsbrief, de Loofboom Info.

Parro

Via de app Parro houden we u op de hoogte van het groepsnieuws en versturen we regelmatig een bericht of foto's vanuit de klas.
Ook kunt u via Parro eenvoudig een chatbericht sturen naar de leerkracht van uw kind, en andersom natuurlijk ook.

Over ons

“Dit is een school waar alle kinderen terecht kunnen, ook de kinderen met bijzondere onderwijsbehoeften.”
(leerkracht)

Facebook

IKC Rehoboth is ook te vinden op Facebook. Leuk als u onze pagina liket

Praatcafé

Vijf keer per jaar is er een Praatcafé. Onder het genot van een kopje koffie of thee praten ouders en directeur samen over verschillende onderwerpen en ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de uitslag van een ouder-enquête, schoolervaringen van kinderen of opvoedingsvraagstukken.

Ouder-app Parro

Via de ouder-app Parro houden we u tussen de nieuwsbrieven door op de hoogte van schoolnieuws. Verder gebruiken we Parro om zaken te delen die te maken hebben met de groep van uw kind. Ook kunt u zich via Parro inschrijven voor bijvoorbeeld tienminutengesprekken. Onze school werkt met ParnasSys om leerlinggegevens te verwerken. Als uw kind bij ons op school komt, krijgt u een persoonlijke inlog. U kunt dan onder meer de uitslagen zien van bepaalde toetsen die uw kind gemaakt heeft.