Skip to main content
CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te groeien

CBS De Loofboom

CBS De Loofboom

Nieuwerkerk aan den IJssel

ruimte om te lezen

 

Het laatste nieuws

Schoolspot

Niet alleen leerkrachten maar ook ouders van leerlingen in het basisonderwijs kunnen via www.schoolspot.nl na registratie profiteren van grote korting op o.a. software en hardware. Wat denkt u van bij voorbeeld van het complete Office 2013-pakket voor slechts €24,75 of in de 2016 versie voor 27 euro? Hieronder meer informatie.  

Microsoft Office voor het onderwijs
Schoolspot levert aan ouders van leerlingen in het basisonderwijs de bekende Microsoft Office programma’s. Programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint, Access en Outlook. Ook hebben ze Microsoft Office voor Mac.

Speciaal voor ouders van leerlingen biedt schoolspot ook Microsoft Office 365 ProPlus. 

Microsoft Office 365 ProPlus downloadt u als ouder van een basisschoolleerling direct op de laptop of via een app-store op uw smartphone of tablet. Met deze software kunt u werken in Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath en Lync.  

Microsoft Office 365 ProPlus gebruiken op je Mac? Dat kan ook. U hebt dan de volgende programma’s op de laptop staan: Word, Powerpoint, Excel en Outlook. Met Office op de laptop kunnen u en uw kind(eren) prima aan de slag. Voordeel van deze Microsoft Office versie is dat u het op maximaal 5 pc’s en Mac’s & op 5 mobiele apparaten zoals een iPhone of iPad mag installeren. Dit betekent dat u Office 365 ProPlus op wel 10 apparaten kunt gebruiken!!

Categories categoryAlgemeen
Bekeken: 2496 keer
  • Agenda

ma
19
jul

Zomervakantie

di
07
sep
19:30 uur

Informatie avond

wo
15
sep

Luistergesprekken

Schoolkalender